İlgili Alt Kategoriler
Potasyum, tiamin, kuersetin, niasin, kalsiyum, demir, B ve C vitamini ve organik asitler içeren dut meyvesinin faydaları ise şöyle sıranabilir:
-Kalori değeri oldukça yüksektir, enerji deposudur, iştah artırır.
-Halsizlik ve yorgunluk için faydalıdır.
-Kansızlık sorunu yaşayanlarda düzenli tüketimi önerilir.
-İltihap giderici özelliği vardır. Ağız yaralarında, bademcikte ve diş eti hastalıklarında faydalıdır.
Kalori değeri ve glisemik indeksi yüksek olan dut zayıflama diyetlerinde biz diyetisyenler tarafından pek önerilmez. Özellikle şeker hastalarının ve insulin direnci yaşayan kişilerin dut meyvesini dikkatli tüketmeleri gerekiyor. Kan şekerini hızlı yükselttiği için sakıncaları olabilir.
yazının tamamı Kaynak : Hürriyet, 25 Nisan 2019
%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.
%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER
Tüm organik ürünlerimiz sertifikalıdır.
KREDİ KARTIYLA ÖDEME
Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.
7X24 BİZE ULAŞIN
Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.
Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.